HTML

mozim

Imádom a filmeket. Betegesen. Ha valami nem rabolta az időm hanem adott néhány gondolatot későbbre azt megírom. A többit meg lehúzom :)

manopont:

Saját rangsorolás. Nem nektek, nekem! Ahogy nekem tetszett. Ha közvélemény kell, irány az imdb!

Linkblog

ereses

Eurotrip / Euro túra

2007.05.14. 05:37 .mano

Ooooh, igen! Eszetlen hülyeség a köbön. Ahogy azt kell. Baromság, baromság és méééég baromság. Igen, amikor nem szégyelled, hogy éktelen hülyeséget nézel mert a légszomj amit a röhögés okoz szinte előkellővé teszi a filmet. Amerikaiak az EUba merészkednek? Menj má'! Mit nekik! Európa egy nagy közhely, ahogy van. Naná, elvégre Amerikában meg mindenki tanulatlan vidéki rasszista countrybunkó vagy belvárosi öntelt mindenttudó. Legyen mindenkinek igaza, lássuk milesz!

Nővérem fikázta, hogy milyen gáz, hogy ilyennek mutatja be Európát, mert hogy mi tudjuk, hogy az amcsik gázok, de hogy ők ettől csak megerősödnek a tévhitükben. Ámen. Az az amcsi aki így él, annak nem kívánom a felvilágosodását, a többi meg röhögjön velem. Meg ti is. Na, nyomás a tékában / vagy a váréz forrásodhoz!

manopont: 8.9/10

1 komment

Címkék: vicces 5pont 6pont 7pont 8pont

A bejegyzés trackback címe:

https://mozim.blog.hu/api/trackback/id/tr6675486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elsőd 2007.05.15. 21:56:12

Első! ;)
süti beállítások módosítása