HTML

mozim

Imádom a filmeket. Betegesen. Ha valami nem rabolta az időm hanem adott néhány gondolatot későbbre azt megírom. A többit meg lehúzom :)

manopont:

Saját rangsorolás. Nem nektek, nekem! Ahogy nekem tetszett. Ha közvélemény kell, irány az imdb!

Linkblog

ereses

Scoop / Füles

2008.12.14. 21:00 .mano

Woody Allen jó alap, Scarlett Johanson gyönyörű és édes - csak jó film lehet. Kis komikus indítás a túlvilágról is cápaként ügyeskedő újságíróról, aki saját teste elhalálozása végett, kénytelen megkérni az inkább csak keblekben megáldott nebuló riportert, hogy a túlvilágról szedett tippjei alapján rakjon össze egy botrányos tömeggyilkosságot.

Természetesen Woody bácsi is megfelelően kiveszi részét a történések folyamából, csak sajnos a várt boom elmarad. Nem lett sem túl komplikált a story (bár nem rossz, nem sok mindenre jöttem rá elsőre), és sajnos a vicces jelenetek is elmaradnak. Untam.

manopont: 6.4/10

Szólj hozzá!

Címkék: 5pont 6pont woody allen hugh jackman scarlett johanson

A bejegyzés trackback címe:

https://mozim.blog.hu/api/trackback/id/tr97822921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása