HTML

mozim

Imádom a filmeket. Betegesen. Ha valami nem rabolta az időm hanem adott néhány gondolatot későbbre azt megírom. A többit meg lehúzom :)

manopont:

Saját rangsorolás. Nem nektek, nekem! Ahogy nekem tetszett. Ha közvélemény kell, irány az imdb!

Linkblog

ereses

Changeling / Elcserélt életek

2009.12.29. 02:38 .mano

Bár az év második felében nem írtam egy szót se, úgy látszik, ha egy film ennyire kiborít, muszáj írnom róla valahova, valakinek. Nekem, neked.

Egy nő gyereke egyik este eltűnik otthonról és az ezt követő küzdelme a gyermek megtalálására kitölti az egész filmet. Nem, nem hosszú, vontatott történések sorozata, a majdnem két és fél órás film elképesztően sok fordulatot és iszonyat fájdalmas történetet tartogat. Anya nem leszek, de ez a film segített kicsit átérezni, hogy mit szenvedhet meg egy egyszerű nő, ha egyedül marad kölke utáni harcában a világ ellen. Egy nagyon kemény harcban.

Nem ajánlom kellemes filmnézős estére, kisablakos, háttérfilmnek sem való. Erre rá kell készülni és nézni kell!

manopont: 8/10

ui: BUÉK!

Szólj hozzá!

Címkék: film 5pont 6pont 7pont 8pont angelina jolie john malkovich

A bejegyzés trackback címe:

https://mozim.blog.hu/api/trackback/id/tr881629683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása