HTML

mozim

Imádom a filmeket. Betegesen. Ha valami nem rabolta az időm hanem adott néhány gondolatot későbbre azt megírom. A többit meg lehúzom :)

manopont:

Saját rangsorolás. Nem nektek, nekem! Ahogy nekem tetszett. Ha közvélemény kell, irány az imdb!

Linkblog

ereses

Chloe - A kísértés iskolája

2011.03.26. 16:22 .mano

Boldog házasság, telnek múlnak az évek, felnő a gyerek és mi marad? Múlik a varázs, múlik a bizalom, a férfi új hús után néz, minél frissebb, annál jobb. Ezt az alapot ragadja meg a film, hiszen már az első tíz percében megismerkedünk a férj "bűnös vágyaival".

A feleség pedig szeret, fáj, kíváncsi, vágyódik. Amikor kapcsolatba kerül Chloeval, a gyönyörű luxusprostival, férjét akarja jobban megismerni. De nem készül fel arra, amit kap!

Wow, idáig sikerült a sejtelmes felvezetés, amit akkor írnék, ha jó film lenne, de nem akarnám lelőni a poént. Itt még nem lövöm le, csak annyit mondok, hogy bugyuta, logikátlan baromság, hangzatos témába és történetbe csomagolva.

Innentől viszont lelövöm (***SPOILER ALERT***):

A feleség felbérli Chloet, hogy kezdjen ki a férjével. Most komolyan! Van olyan nő, aki tesz ilyet, nyilván, de az is megérdemli: egy ilyen kísértésnek kitenni a férfit, majd utálni, hogy képtelen neki ellenállni? Nem véletlenül állítom, hogy hűséges vagyok, de Jessica Albával bárkit megcsalnék.

Ezután a lány egyre tovább megy és a nő pedig tűri. Megdugatja a kurvával a férjét. Végighallgatja, elviseli éééééés ő is lefekszik a lánnyal. Hát persze. Értem.

De a legszebb az egészben a bravúros csavar előtti lerázása a csajnak: mint egy darab szart, úgy kezeli a lányt, aki miután dugott neki a férjével és ő vele is kefélt egy vígasztalósat, mehet vissza a sarokra. Elhasznált óvszer, kuka. Az ilyen férfiaktól inti óva minden anyuka a lányát, erre ez a szeeegény nőőőő így kihasználja szerencsétlen luvnyát. Ekkor jön a számomra egyetlen kedves jelenet (nem, nem a leszbikus jelenet volt a kedvenc, sőt): Chloe arca úgy borul el, amit vásznon ritkán lát az ember. Gyönyörű és rémületes.

De a lány megérdemelte! Mert mint a végén a fordulatból, a szembesítésből, a férj nagy leleplezéséből kiderül, a férj nem is ismeri Chloet! Bezony, a csaj csak a feleségre hajtott. Nem kellett felkészülnie rá, hogy a feleség esetleg már az első "munka" után szembesíti a férjet és az egész terve elbukik. Nem, hiszen a forgatókönyv szerint nem így volt megírva... Az, hogy a férj tökéletesen értetlenül néz, amikor megtudja, hogy felesége - legalábbis az ő tudomása szerint - csapdába csalta egy kurvával, majd le is feküdt azzal a kurvával, már elvész a hülyeségben.

A finálé pedig a tökéletes, lufiméretű pont az i-re: Chloe - a teljesség kedvéért - dug a nő fiával is. Bosszúból. Mert az majdnem olyan, mintha a nővel dugna. De sajnos drámai halált hal, mielőtt a család megbeszélhetné közös élményeit egy üveg bor mellett, mert a 3 méteres üvegtábla úgy került rögzítésre a ház falában, hogy érintésre ki is essen. Remek.

manopont: 4.9/10

Szólj hozzá!

Címkék: szar

A bejegyzés trackback címe:

https://mozim.blog.hu/api/trackback/id/tr942773454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása