HTML

mozim

Imádom a filmeket. Betegesen. Ha valami nem rabolta az időm hanem adott néhány gondolatot későbbre azt megírom. A többit meg lehúzom :)

manopont:

Saját rangsorolás. Nem nektek, nekem! Ahogy nekem tetszett. Ha közvélemény kell, irány az imdb!

Linkblog

ereses

Next (2007)

2007.07.09. 01:46 .mano

Nagyon alap gondolat, hogy mi lenne ha látnánk a közvetlen jövőnk. Ha előre tudnánk látni - ha nemis akármennyit de legalább - két percet az életünkből. Miket tehetnénk meg, mire lennénk képesek. A Jedi-story is merít ebből ugye, pont azért megy nekik úgy a kardozás is beztos. Erről szól eme filmecske, Crissbá (Nicolas Cage) ilyen adottsággal van megáldva/megátkozva.
Amiért nagyon tetszett a film, az az volt, hogy tényleg olyan dolgokat mutattak be amire nem is gondoltam volna, ami nem jutna egyből eszembe ha látnék előre. Teljesen kidolgozott az életvitele, nem éreztem, hogy nekem több minden vagy érdekesebbek jutottak volna eszembe.
Ami kevésbé tetszett azok a monológok és a story. Meg a beleszőtt aprócska misztikus szál. Meg a vége sem a legjobb.  De még így is baromi jó film. Meg a zenéje is szép.
Ajánlom, sci-fikedvelőknek mindenképp!

manopont: 8/10

1 komment

Címkék: film nicolas cage sci fi 5pont 6pont 7pont 8pont

A bejegyzés trackback címe:

https://mozim.blog.hu/api/trackback/id/tr28114337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Artanis 2007.07.10. 18:48:55

remélem jo lesz:P
süti beállítások módosítása