HTML

mozim

Imádom a filmeket. Betegesen. Ha valami nem rabolta az időm hanem adott néhány gondolatot későbbre azt megírom. A többit meg lehúzom :)

manopont:

Saját rangsorolás. Nem nektek, nekem! Ahogy nekem tetszett. Ha közvélemény kell, irány az imdb!

Linkblog

ereses

Burn After Reading / Égető bizonyíték

2008.12.21. 12:04 .mano

Hajjaj! Hajajjaj! JÓ! Ha hiszel nekem, ne olvasd tovább: vicces, szórakoztató, nézd meg.

Ha annyira nem hiszel nekem, akkor érvelek egy kicsikét: Malkovich, Clooney, Pitt. Bizony, John, George és Brad. És milyen jó szerepeket kaptak. Nem, Brad most végre nem sármos laza, megközelíthetetlen szépfiú. Bár elmúlt 40, mégis komplett hülye fittnessedzőt játszik, hülyénszőkített gyerekséróval és milyen jól csinálja. Clooney pedig a "mindig mindent jobban tudok és bármikorbárkivel (főleg) hudefrappánsan eldumcsizok" csávóba kénytelen volt némi töketlenséget vinni. Malkovich meg kirugott hisztis CIA elemző. Bár a John Malkovich menetre hasonlít a karaktere, azért vicces.

Szóóóval, hogy miről is szól, hát, Magnólia azért is akasztott ki, mert ez a film a butaság, a görcsös megfelelniakarás és a véletlenek egy nagy kotyvaléka amitől egy nagy kémfilmesdi lesz az egész. Annyi elmebeteg hülyeséggel és számomra eddig eredetinek minősülő csavarral, hogy elképesztően jól szórakoztam. Sosem volt uncsi.

Még megnézem egyszer, nemsokára!

manopont: 8/10

Szólj hozzá!

Címkék: film 5pont 6pont 7pont 8pont brad pitt george clooney john malkovich

A bejegyzés trackback címe:

https://mozim.blog.hu/api/trackback/id/tr39834825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása