HTML

mozim

Imádom a filmeket. Betegesen. Ha valami nem rabolta az időm hanem adott néhány gondolatot későbbre azt megírom. A többit meg lehúzom :)

manopont:

Saját rangsorolás. Nem nektek, nekem! Ahogy nekem tetszett. Ha közvélemény kell, irány az imdb!

Linkblog

ereses

Grindhouse - Planet Terror

2008.05.26. 03:57 .mano

Na, amikor láttam a plakátot a gépágyulábas csajjal, volt egy olyan érzésem, hogy nekem ezt nem kell látnom. Bár az előző Grindhouse nagyon tetszett (elnézünk Tarantinobácsinak egy kis testrészrepkedést, hamár frontális ütközésről van szó), éreztem, hogy most túl lesz lőve a célon. Senki sem mondta, hogy egy eszement paródiáról van szó!

Istenem, amit egy horror-scifiben sablonosan és egyszerre profin lehet csinálni, azt profin és sablonosan látjuk. Hihetetlen sok vér, repkedő hullák, gagyi fordulatok, professzionális kivitel. Olyan mint a Hullajó, csak még annál is nagyobb baromság, sokkal profibb megoldásokkal és vadabb ötletekkel.

manopont:7.2/10

 

1 komment

Címkék: vicces akció vér tarantino 5pont 6pont 7pont

A bejegyzés trackback címe:

https://mozim.blog.hu/api/trackback/id/tr53463305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.mano 2008.09.12. 15:38:51

dehülye vagyok, ez nemis tarantino
süti beállítások módosítása