HTML

mozim

Imádom a filmeket. Betegesen. Ha valami nem rabolta az időm hanem adott néhány gondolatot későbbre azt megírom. A többit meg lehúzom :)

manopont:

Saját rangsorolás. Nem nektek, nekem! Ahogy nekem tetszett. Ha közvélemény kell, irány az imdb!

Linkblog

ereses

Crash / Ütközés

2008.12.14. 21:11 .mano

Férfiasan, büszkén és merészen bevállalom: sírtam. Igen, a filmen. És annak ellenére, hogy a történet őrülten drámai és szívbemarkoló, mégse a tragédián, hanem a sorsszerű szépségen. Mesefilm, de akarom hinni, hogy a világnak van szép oldala, olyan, ami egy ilyen filmet létjogosultá tesz.

Fadzsi kérdés, kérem. Ez a téma. A fekák tuti kirabolnak, a mexikói lop és gangel, a kínai miért nem tanul meg angolul, addig nem igazi ember, az arab meg mit ugrál, örüljön, hogy nem csukjuk le terroristákkal tartott rokoni kapcsolat miatt! Utáljon mindenki mindenkit, mindenkinek igaza van, senkinek se lehet egy szava se. Legjobb, ha mind halomra lőjük egymást, kizárjuk a fél világot és betiltjuk a másféléket. Tök mindegy ha bakot lövünk, a lényeg, hogy mi védve legyünk. Ha meg a fasz rossz végén állsz... hát, tanuld meg kezelni. Legyél egyszerre meghúzódó nyúl és önmagát örökké védő tigris. Úgyse felelsz meg soha senkinek. Mindig csak a feketék? Jaaaa, ezzel védekezünk mindig? Nem állsz ki magadért, ha piszkálnak? Légy már büszke arra, hogy feka vagy!

Az élet szar, de ha csodák nincsenek is, legyenek. Ez a film túl szívfacsaró volt nekem, hogy igaz legyen. Mégha hálivúdi túlérzengős is egy picit.

manopont: 8.9/10

ui: és mennyi jó színész...

1 komment

Címkék: film 5pont 6pont 7pont 8pont

A bejegyzés trackback címe:

https://mozim.blog.hu/api/trackback/id/tr7823089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ebaneth 2008.12.14. 21:39:50

ez tenyleg szerintem is egy nagyonnagyon jo film.
süti beállítások módosítása