HTML

mozim

Imádom a filmeket. Betegesen. Ha valami nem rabolta az időm hanem adott néhány gondolatot későbbre azt megírom. A többit meg lehúzom :)

manopont:

Saját rangsorolás. Nem nektek, nekem! Ahogy nekem tetszett. Ha közvélemény kell, irány az imdb!

Linkblog

ereses

Hancock

2008.09.29. 02:36 .mano

Most vettem csak észre, hogy ez kimaradt. Pedig már kétszer is megnéztem. Nos, superman filmtől soksok látványosságot várok. Ebben a nagy csindatratta egy rakás bénánmegcsinált zizi volt. Még az asztalt sem tudott szépen morzsolódni. Jó, mi van még. Kovács Vilmos!!! Legyen vicces! Az. Dehát ráhúzták ezt a kőbunkó jelmezt amit csettintésre le is dob, erősen megtörve az átmenetes személyiségfejlődésről kialakult képünket. Sebaj, van ott könnyfakasztó érzelem és persze még néhány poén. Nézzük a lámurt! Milyen lámurt? Ez a legelcseszettebb szerelmi háromszög amit valaha láttam!!! Vagy nem tudok empatizálni? Hogy a csicsába empatizáljak a halhatatlanok és a halvérű szerelmi gyötrődésével?

Istenem, még nem is lett volna az egész olyan szájhúzós, ha nem az a vége, ami. De az.

manopont: 6.7/10

ui: Will Smith nem kap rossz pontot. Ő viszi el a filmet, kéremszépen!

Szólj hozzá!

Címkék: vicces akció 5pont 6pont will smith

A bejegyzés trackback címe:

https://mozim.blog.hu/api/trackback/id/tr35686567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása