HTML

mozim

Imádom a filmeket. Betegesen. Ha valami nem rabolta az időm hanem adott néhány gondolatot későbbre azt megírom. A többit meg lehúzom :)

manopont:

Saját rangsorolás. Nem nektek, nekem! Ahogy nekem tetszett. Ha közvélemény kell, irány az imdb!

Linkblog

ereses

Deception

2008.12.21. 12:12 .mano

Magyar fordításom nincs, port.hu nem tartalmazza.

Vegyes érzelmek, kérem, mert fordulatos film ez. Gyakran történnek újabb és újabb dolgok, azok magukban is elég érdekesek és hát őszintén szólva nem találtam ki a film végét, de még csak a közepét se. A film úgy kezdődik, hogy a sármos menő playboy brahiból elviszi magával ide-oda a kicsit nyomibb, csendes kollégát a számlázási osztályról. Aztán összecserélik a telefonjukat és a nyomi srác kezd elmenni a playboy randijaira és amikor szó nélkül megdugja egy bombanő az első ilyen randi, rájön, hogy egy anonim szexlista telefonja került hozzá. Persze direkt, jófejségből. A srác kicsit összeszedi magát, amíg egyszercsak nem kerül össze egy este a metrón látott megigéző szőkével, akivel már a nempofázunk szabályt is megszegi, csakhogy újra lássa.

Na és innentől még kétszer fejreáll a történet, tehát nem fogunk unatkozni. Amiért nem ajnározom az egekbe eme alkotást, az az, hogy nem árt kicsit butuskának lenni a film nézéséhez. Ugyanis gondolkodó ember nem csak a stílust látja és a fordulatokat, hanem azt, hogy a mesteri tervezés gyakorlatilag lutrizott: a film akkor szól erről, ha tíz dobásból mindegyik hatos. Amúgy tök más lett volna a dolgok menete. Kb ennyire jólkifundált valami. Így kicsit kevésbé tetszett és kicsit bambán néztem magam elé végig. Azért nem aludtam el rajta meg vártam, hogy mi lesz ezután. Jó volt.

manopont:7/10

ui: és szépek benne a lányok :)

Szólj hozzá!

Címkék: 5pont 6pont 7pont ewan mcgregor hugh jackman

A bejegyzés trackback címe:

https://mozim.blog.hu/api/trackback/id/tr33834835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása