HTML

mozim

Imádom a filmeket. Betegesen. Ha valami nem rabolta az időm hanem adott néhány gondolatot későbbre azt megírom. A többit meg lehúzom :)

manopont:

Saját rangsorolás. Nem nektek, nekem! Ahogy nekem tetszett. Ha közvélemény kell, irány az imdb!

Linkblog

ereses

Epic Movie / Bazi nagy film (vagymi)

2007.05.05. 17:47 .mano

Ne nézd meg. Elég egyszerűen fogalmaznék: szar. Nem kicsit, nagyon. Csak kínlódva nevettem egyszer-kétszer de az is fájdalmas volt inkább mint vicces. Ráadásul sok az amcsi műsorokra utalás, pl. az MTV-s házlátogatás ami nem hiszem, hogy sokan néznek.

Mindegy, nem érdemel többet, nem kell, nem szabad megnézni!

manopont: 1.2/10

2 komment

Címkék: film szar borzalmas vacak

A bejegyzés trackback címe:

https://mozim.blog.hu/api/trackback/id/tr3671256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

moon 2007.10.24. 18:37:36

ne fikázd a filmet én angolul néztem felirat nélkül és nagyon jó volt dőltem a rögöhögéstől

az MTV-s házlátogatás műsornak van neve is: MTV Cribs-nek hívják, jó műsor gyakran szoktam nézni, az más dolog hogy valakinek az agya csak a győzikéig megy el

.mano 2007.10.24. 19:00:08

én is angolul néztem, felirat nélkül, értettem a poénokat és igénytelen szarnak találtam a filmet. Az MTV Cribset én is sokáig néztem csak ráuntam. Győzikét még nem láttam, nem is hiányzik.
Téged minősít, hogy a humorérzékedet kielégíti ez a szutyok :)
süti beállítások módosítása