HTML

mozim

Imádom a filmeket. Betegesen. Ha valami nem rabolta az időm hanem adott néhány gondolatot későbbre azt megírom. A többit meg lehúzom :)

manopont:

Saját rangsorolás. Nem nektek, nekem! Ahogy nekem tetszett. Ha közvélemény kell, irány az imdb!

Linkblog

ereses

The Prestige / A tökéletes trükk

2009.01.03. 20:26 .mano

Ahogy már az előző posztomban is említettem, két bűvészfilmet kritizálok éppen.

A bevezető ide is tökéletesen illik. Bűvésztrükköt látunk és a módját keressük. Csodák nincsenek. Ez a film kevésbé misztikus mint az Illúzionista, emiatt az ember többet töri a fejét: kell lennie megoldásnak! A történet szerint két volt társbűvész - akik egy tragikus szinpadi haláleset után egymást okolva ellenségek lettek - rivalizálásukat beteges szintre vitték. Minden trükkjükben próbálnak a másik fölé emelkedni és a másikat lehúzni, tönkretenni. Mint ahogy minden verseny, ez a helyzet is a nézőknek tesz jó. A történet tragikus és varázslatos. Egyetlen bajom az volt vele, hogy a közepén kezdtem sejteni a "csattanót" és ugyanebbe a csalódásba sorolnám a végén a szájbarágó "tudjuk, hogy hülye amerikai vagy, ezért úgyse értheted" magyarázást.

Azért tetszet, nagyon tetszett.

manopont: 7.9/10

Szólj hozzá!

Címkék: 5pont 6pont 7pont christian bale hugh jackman scarlett johanson

A bejegyzés trackback címe:

https://mozim.blog.hu/api/trackback/id/tr30855783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása