HTML

mozim

Imádom a filmeket. Betegesen. Ha valami nem rabolta az időm hanem adott néhány gondolatot későbbre azt megírom. A többit meg lehúzom :)

manopont:

Saját rangsorolás. Nem nektek, nekem! Ahogy nekem tetszett. Ha közvélemény kell, irány az imdb!

Linkblog

ereses

Vérfarkas / Cursed

2007.05.25. 12:04 .mano

Pfüüü :D Még megy. Na, vérfarkas téma, lerágott csont. Underworldben sikerült elég érdekesen bevonni a dolgot, nem gondolom, hogy le lehetne húzni még bőrt róla.
Nos, Christina Riccivel lett még egy próbálkozás. Nem tudom eldönteni, hogy van e rész amit komolyan gondoltak. Tényleg, kínomban már-már röhögtem az egyes "izgi" jeleneten. Szórakoztató, tanulás helyett mindenkinek ajánlom :P (amúgy nem pazarolnék rá időt szerintem).

manopont: 4.8/10


(vége lett közben. Jaj, istenem. Fááájt :D)

2 komment

Címkék: szar vacak

A bejegyzés trackback címe:

https://mozim.blog.hu/api/trackback/id/tr6886929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Paul 2007.08.21. 11:03:47

Mert neked nem jön be nem kell idiótaságot írni

.mano 2007.08.21. 12:37:11

A film röhejes. Véleményt írni akkor is írok ha nem jön be. Amúgy a blog célja felül olvasható:

"Imádom a filmeket. Betegesen. Ha valami nem rabolta az időm hanem adott néhány gondolatot későbbre azt megírom. A többit meg lehúzom :)"

...ez a többi :D
süti beállítások módosítása