HTML

mozim

Imádom a filmeket. Betegesen. Ha valami nem rabolta az időm hanem adott néhány gondolatot későbbre azt megírom. A többit meg lehúzom :)

manopont:

Saját rangsorolás. Nem nektek, nekem! Ahogy nekem tetszett. Ha közvélemény kell, irány az imdb!

Linkblog

ereses

Tükrök / Mirrors

2008.10.24. 03:57 .mano

Majdnézünkvalamitúgyis mozizásnak indult és a házinyuszi vagy mi meg a spanomnője (essetom pontosan) mellett ez tűnt a legigéretesebbnek. Nem kellett volna pestiest kritikákat olvasni, mert az azzal indított, hogy az ijesztő pocsoja és a sötét folyosó nem elég, kell sztori is. Ehhez? Pontosan tudni, hogy tökmindegy mitől félünk, a lényeg, hogy nagyon féljünk. Ebben a filmben elérte a minimális értéket a megfelelő ijesztések száma és gyakorlatilag ezzel nálam kielégítette az ijesztegetős, szétparáztatós filmektől elvárt szintet. Nem várom, hogy minden horror a Másvilágot üsse, nem is fogja.

A sztori meg milyen legyen? Nem elég, hogy tükröződés mindenhol van, így bármikor ránk lehet hozni a parát? Persze, erős rajongást kell táplálni a borzongás iránt ahhoz, hogy megjegyzés nélkül elmenjünk néhány dolog felett és be kell vallanom, hogy én is odanyögtem néhány cinikus megjegyzést a másiknak, de nem azért ültem be, hogy jólfelépített filmet lássak.

Tehát ha ijedni akarunk, uccuneki! Ha tartalmas sztorit, akkor tessék tovább görgetni a blogom!

manopont: 7.2/10

ui: egyébként is, Kiepher baromi jól játszotta azt a hülye szerepet amit írtak neki.

Szólj hozzá!

Címkék: 5pont 6pont 7pont kiepher sutherland

A bejegyzés trackback címe:

https://mozim.blog.hu/api/trackback/id/tr27729279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása