HTML

mozim

Imádom a filmeket. Betegesen. Ha valami nem rabolta az időm hanem adott néhány gondolatot későbbre azt megírom. A többit meg lehúzom :)

manopont:

Saját rangsorolás. Nem nektek, nekem! Ahogy nekem tetszett. Ha közvélemény kell, irány az imdb!

Linkblog

ereses

Felkoppintva / Knocked Up

2007.10.04. 03:23 .mano

Hát, elég furcsa egy film volt ez. Egy bombázó szőke karrierista tyúk az előléptetése napján vidéki csipa ésszel lefekszik egy, a filmben számára visszataszító karaktert játszó sráccal (azért igyekeztek, hogy olyan faszi legyen, aki nem olyan vészes ha nem játszik rá). Naja, ezek után meg is tartja a meglepetésgyerekket. Hirtelen egymásba is szeretnek! Miért ne tennék? A srác egy kedves flegma tépős hülyegyerek, a csaj meg egy kissé bizonytalan jólszituált hottie. Ez már csak így szokott lenni. Ez után minden jól megy, leszámítva a kisebb veszekedéseket. De minden megoldódik egyszer, mert az a srác, aki léhűtésből él, az ha teher nehezedik rá, nem összeroppan és menekül, hanem rögvest megváltozik és felelősségteljes lesz. Még cimkét sem tudok rárakni.

manopont: 4/10


Notes for myself: Van itt még valami nagyon nem ide tartozó. Debbie férje, Pete úgy csinált magának saját szabadfoglalkozást, hogy nem mondta el. Inkább hallgatott. Meg sem adta az esélyét Debbienek, hogy ő foglalkozzon vele. Aztán úgy tett, mintha ez lenne a természetes. Milyen egy szemét sunyi dög.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mozim.blog.hu/api/trackback/id/tr45185334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Puby 2008.03.29. 07:46:37

Nincs min gondolozni, ez a tipikus erőltetten megnézek 20 percet és ugy hagyom ott ahogy kell. Nulla a történet annyira kiszámítható, nulla színészi teljesítménnyel.
süti beállítások módosítása