HTML

mozim

Imádom a filmeket. Betegesen. Ha valami nem rabolta az időm hanem adott néhány gondolatot későbbre azt megírom. A többit meg lehúzom :)

manopont:

Saját rangsorolás. Nem nektek, nekem! Ahogy nekem tetszett. Ha közvélemény kell, irány az imdb!

Linkblog

ereses

The Incredible Hulk (2008)

2008.09.29. 04:46 .mano

WOW! Na, ez durva. Amíg sokan nem tudják értékelni az ilyen filmeket (a zöld szörnyről szóló filmben márpedig zöld szörny lesz, kérem alásan), addig én hiányolom a minőséget, de még a látványból is, ami ugye egy ilyen filmnek az alappillére. Ezen a Hulkon látszik, hogy mit rontottak el a két évvel ezelőttin. Az silány volt szinészileg, történet szempontjából és bármennyire is hihetetlen, még a látvány is hagy maga után kívánni valókat.

Nos, ez a film annyira látványos, hogy már arról is áradozhatok. Az elején még okosan bújtatják a szörnyet, csak ízelítőt kapunk abból, hogy is néz ki, de nem kell sokat várni az első, nappali, parkos, tömeges jelenetig, ami már nem hagy rejtett részeket: pucér minden! Ezt tetézi még a vége, egy esti űberelhetetlen jelenettel, amiben a leghihetetlenebb a kivitelezés. Pókemberéknek nem ment ilyen jól.

Dehát a látvány még nem tesz egy filmet jóvá! Nos, ez a Hulk nem csak érdekes -némi, sablont elhagyó fordulatai miatt-, de még a színészek is rendkívül jók (lehet, hogy Liv és Edward tesz elfogultá?). Ezen felül olyan emberközeli, hogy feldobták a kérdést: ha szörnyé változol felfokozott hangulatban... hogy kefélsz? HÁHÁÁHÁ! Nem mondom meg!! Tessék megnézni. :P

A végén meg behaltam. Hogy pont most néztem meg ezt a két filmet...

manopont: 8/10

ui: így kell marvel filmet csinálni, kéremszééépen!!!

ui2: hihetetlen, hogy 10 éve Nortonbácsi nagy darab skinhead volt, most pedig nyeszleg diák...

Szólj hozzá!

Címkék: marvel 5pont 6pont 7pont 8pont edward norton cgi liv tyler

A bejegyzés trackback címe:

https://mozim.blog.hu/api/trackback/id/tr3686583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása