HTML

mozim

Imádom a filmeket. Betegesen. Ha valami nem rabolta az időm hanem adott néhány gondolatot későbbre azt megírom. A többit meg lehúzom :)

manopont:

Saját rangsorolás. Nem nektek, nekem! Ahogy nekem tetszett. Ha közvélemény kell, irány az imdb!

Linkblog

ereses

Alvilági játékok / Lucky Number Slevin

2008.09.16. 03:48 .mano

Vegyes érzelmek, juhé. Nos, ezt a filmet ajánlom az emberek 80%-ának. A maradék tíz százaléknak két okból nem: 15% százalék szimplán nem tudná követni a sztorit (azért csak 15%, mert van szájbarágó a filmben, amúgy lényegesen nagyobb résznek okozna gondot az értelmezés); 5%-ba tartoznak a művészfilmkedvelők, vért nem kedvelők, elfogultan antiszemita- és rasszistaellenesek, filmbe folyton belekötők, és azon különös állatfaj, amely női befolyásra elkezdi szigorú szemmel nézni a filmeket és bár szeretné szeretni, a felsorolásban résztvevőkkel némelyt átfedésben, de mégis leginkább az elvárások tekintetében nem fogadja el a filmet.

Mert hát mik az elvárások? Egy emberekról szóló film legyen emberi! Vagyis nem fogadunk el olyan történéseket amiket az emberek nem csinálnak (és most vonatkoztassunk el attól, hogy ki merészeli azt gondolni, hogy tudja, hogy az emberek csinálnak-e vagy nem csinálnak bizonyos dolgokat! nem és kész). Ha nem csinálnak dolgokat, akkor bármennyire is tökéletes annak ábrázolása, nem, NEM fog tetszeni.

A filmről röviden spoiler nélkül: Rendkívül lebilincselő és izgalmas történet egy fiú balszerencséjéről. Váratlan fordulatok, meghökkentő váltások, izgalmas cselekmény! Nézze meg Ön is! (Hamarosan a mozikban). Imdb-n - teljes jobbal - 7.8-at szavaztak meg rá az emberek. Szavazzon Ön is!

 

Majd egy éve 8-at adtam volna erre a filmre. Változtam. Boldog szülinapot!

manopont: 6.1/10

Szólj hozzá!

Címkék: 5pont 6pont bruce willis morgan freeman

A bejegyzés trackback címe:

https://mozim.blog.hu/api/trackback/id/tr82665494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása